Op de dag dat carnaval in alle hevigheid was losgebarsten in een deel van het land, barstte bij ons de kantine bijna uit haar voegen met de toeloop ovan enthousiaste roeiers (m/v) uit het andere deel van het land. Bovendien waren er ook boten uit Duitsland, waarmee de wedstrijd een internationaal karakter kreeg! De 17e versie van de “Twentsche” is prima verlopen. De vele vrijwilligers uit de vereniging, ondersteund door een team van juryleden hebben de dag in goede sfeer doen verlopen. Jammer van die boot...

 

Er is lekker geroeid heb ik velen horen vertellen. Van jong (rond de 16) tot oud (rond de 80) is er stevig aan de riemen getrokken. Snelste tijd werd gezet door de heren 4x- van de Hunze, binnen 14,5 minuut waren die weer ‘thuis’, zeer indrukwekkend! Ik vond het zelf bijzonder te zien dat onze jeugd (1 dame en 3 heren, 2 x 16 jaar en 2 x 18) in eenzelfde boot maar half minuutje langer nodig hadden: daar zit toekomst in!


Er zijn ruim blikken uitgedeeld aan meerdere verenigingen die via onze 
onvolprezen leeftijdsgecorrigeerde eindstand per heat  toegekend werden aan de zeer kranigen onder ons, die toch ook een serieus potje hebben zitten roeien. “Als je niet doorroeit, kom je niet over de finish” zou Cruijff zo maar gezegd kunnen hebben.


Onze vrienden van Amycus -die van de 4- met gemiddeld 70+ jaar
 op de teller - gingen tenslotte met de overall prijs van de dag naar huis. Waarschijnlijk schudden ze komend jaar elke keer even de sneeuw op in dat bolletje en denken aan die mooie dag daar bij ons aan het kanaal. 

Tot volgend jaar allemaal!

Met groet, namens de TWW cie

Ronald van ‘t Oever

Actuele meldingen

lifejacket

Momenteel zijn er geen beperkingen van kracht

Sponsors van de TWW

Uw advertentie prominent in beeld? Vraag naar de mogelijkheden om naamsbekendheid te verwerven onder onze doelgroep en bezoekers van de TWW.

Webcam botenloods/vlot

Webcam clubhuis/vlot

Volg ons op social media

fbiconinstaicon

Agenda

Geen evenementen

Temperatuur

Botenloods

 4.7º

Meting van: 25-04-2024 / 03:04

Weersverwachting

Buienradar