Voor iedereen een verrassing, maar er is een nieuwe en feestelijke Tubantiaclubdag in het leven geroepen. Daarvoor is ieder clublid maar ook familie of wie erbij wil zijn, uitgenodigd.

Het thema is: te land, te water en gaan met die banaan...

Het wordt een sportieve en feestelijke dag op zondag 16 juli, die eindigt met een BBQ. Vanaf 16:00 uur zal het gebeuren worden opgeluisterd met een optreden van onze Huisband. Ze komen graag weer optreden.


De dag start rond 14:00 uur met de inmiddels vaker gehouden Skiff-it & C-it. Deze opzet is hetzelfde gebleven als in de voorgaande edities: een onderlinge wedstrijd, boot tegen boot over 500 meter. Het concept is zo dat roeiers van elk niveau (dus ook beginners) mee kunnen doen. Je kunt je inschrijven voor deelname in een skiff of een C boot via de opgavelink (onderaan deze mailing).
Kijk op de website voor impressies van de eerdere edities:
Skiff-it juni 2022, Skiff-it & C-it september 2022

Maar dit is niet de enige uitdaging voor de clubleden.
Er wordt dit jaar ook een Behendigheidsparcour op het kanaal voor het clubhuis uitgezet. We houden nog even geheim welke vaardigheden van de roeiers worden gevraagd. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers (alleen of in een team) worden boten toegewezen. Deze zal ongeveer 2 uur later starten dan de Skiff-it & C-it. Alle roeiers die hieraan willen deelnemen kunnen dit kenbaar maken via de opgavelink. Bedenk van tevoren met hoeveel personen je hieraan wilt deelnemen: alleen of met 2, 3, 4 of 5 personen.

We hopen dat er de hele middag publiek is om de sportievelingen aan te moedigen. Er zijn hapjes en drankjes en na alle activiteiten kan er genoten worden van de BBQ. Ook voor de BBQ dien je je op te geven via de opgavelink. Je kunt meteen aangeven hoeveel personen je meeneemt. De activiteiten zijn gratis, de BBQ kost: € 15,- of € 10,- (tot 18 jaar). )

De band speelt 's middags en 's avonds tijdens de BBQ en zal bijdragen aan een gezellige sfeer.

Kom allemaal en laat zien wat je kunt!
Geniet van de prestaties en wat zich verder nog afspeelt te water, maar ook te land. Maar wat heeft die banaan nu met deze dag te maken?

Inschrijven voor elk van de onderdelen (Skiff & C-it, Behendigheidsparcours & BBQ) kan via deze opgavelink, voor 12 juli:
Opgavelink voor de onderdelen van de Tubantia clubdag 2023

Namens de organisatie,
Skiff- it & C-it: Maurice Bodegom
BBQ & Behendigheidsparcours: Ellen Piscaer, Fredrieck Hinrichs en Petra Bouwhuis

Actuele meldingen

reddingsvest Roeiverbod onder 0ºC

 11.3º

Meting van: 06-06-2023 / 07:02

werkzaamhedenboei

Werkzaamheden door verruiming Twentekanalen
Versmallingen in kanaalvak aanwezig. Mogelijk extra scheepvaart!

Volg ons op social media

fbiconinstaicon

Meer Roeinieuws

NLroei
  • Achttitels prooi voor combi en Willem III
    Bij de grootste grote juniorenboten – de acht met stuur – was het bij de meiden een combinatieploeg die met de nationale titel aan de haal ging. Een mix van […] Het bericht Achttitels prooi voor combi en Willem III versch...
  • Live videostream: JuniorenNK + ARB
    Gisteren zijn de eerste nationale titels verdeeld, vandaag gaat de sportieve strijd verder. Hieronder kun je de grote-boten-junioren-NK plus de wedstrijden van de ARB live volgen. De wedstrijdinformatie vind je […] Het bericht Live v...
  • Dit weekeinde: ARB + NK grotere juniorenboten
    De Amsterdamse roeibond organiseert op de Bosbaan de wedstrijden van dit weekeinde. Daarbij worden ook de Nederlandse kampioenschappen voor junioren gehouden. Op het spel staan de titels in de dubbeltweeën, […] Het bericht Dit w...

Nieuws van de Roeibond

Agenda

16 juli 2023
Tubantia clubdag
De Tub

Temperatuur

Botenloods

 11.3º

Meting van: 06-06-2023 / 07:02

Weersverwachting

Buienradar