Voor iedereen een verrassing, maar er is een nieuwe en feestelijke Tubantiaclubdag in het leven geroepen. Daarvoor is ieder clublid maar ook familie of wie erbij wil zijn, uitgenodigd.

Het thema is: te land, te water en gaan met die banaan...

Het wordt een sportieve en feestelijke dag op zondag 16 juli, die eindigt met een BBQ. Vanaf 16:00 uur zal het gebeuren worden opgeluisterd met een optreden van onze Huisband. Ze komen graag weer optreden.


De dag start rond 14:00 uur met de inmiddels vaker gehouden Skiff-it & C-it. Deze opzet is hetzelfde gebleven als in de voorgaande edities: een onderlinge wedstrijd, boot tegen boot over 500 meter. Het concept is zo dat roeiers van elk niveau (dus ook beginners) mee kunnen doen. Je kunt je inschrijven voor deelname in een skiff of een C boot via de opgavelink (onderaan deze mailing).
Kijk op de website voor impressies van de eerdere edities:
Skiff-it juni 2022, Skiff-it & C-it september 2022

Maar dit is niet de enige uitdaging voor de clubleden.
Er wordt dit jaar ook een Behendigheidsparcour op het kanaal voor het clubhuis uitgezet. We houden nog even geheim welke vaardigheden van de roeiers worden gevraagd. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers (alleen of in een team) worden boten toegewezen. Deze zal ongeveer 2 uur later starten dan de Skiff-it & C-it. Alle roeiers die hieraan willen deelnemen kunnen dit kenbaar maken via de opgavelink. Bedenk van tevoren met hoeveel personen je hieraan wilt deelnemen: alleen of met 2, 3, 4 of 5 personen.

We hopen dat er de hele middag publiek is om de sportievelingen aan te moedigen. Er zijn hapjes en drankjes en na alle activiteiten kan er genoten worden van de BBQ. Ook voor de BBQ dien je je op te geven via de opgavelink. Je kunt meteen aangeven hoeveel personen je meeneemt. De activiteiten zijn gratis, de BBQ kost: € 15,- of € 10,- (tot 18 jaar). )

De band speelt 's middags en 's avonds tijdens de BBQ en zal bijdragen aan een gezellige sfeer.

Kom allemaal en laat zien wat je kunt!
Geniet van de prestaties en wat zich verder nog afspeelt te water, maar ook te land. Maar wat heeft die banaan nu met deze dag te maken?

Inschrijven voor elk van de onderdelen (Skiff & C-it, Behendigheidsparcours & BBQ) kan via deze opgavelink, voor 12 juli:
Opgavelink voor de onderdelen van de Tubantia clubdag 2023

Namens de organisatie,
Skiff- it & C-it: Maurice Bodegom
BBQ & Behendigheidsparcours: Ellen Piscaer, Fredrieck Hinrichs en Petra Bouwhuis

Actuele meldingen

lifejacket

Momenteel zijn er geen beperkingen van kracht

Volg ons op social media

fbiconinstaicon

Meer Roeinieuws

NLroei
  • Skiffeur uit India mikt op halve finale bij Olympische Spelen
    De 1,4 miljard inwoners van India worden op het roeiwater van Parijs vertegenwoordigd door Balraj Panwar (25). Hij roeit nog geen vijf jaar, maar haalde al eens de finale van […] Het bericht Skiffeur uit India mikt op halve finale bi...
  • Bernard Jansen: roeipionier uit Den Bosch, maar hij deed nog veel meer
    Recent vroeg De Hertog-roeister Renske van Dillen om meer informatie over een foto van begin twintigste eeuw waarop een aantal Bossche roeiers te zien is. De identiteit van een aantal […] Het bericht Bernard Jansen: roeipionier uit ...
  • Orca/Triton blikt in Bled
    Wessel WesterhoutDe internationale regatta van Bled zat dit weekeinde niet in het blikveld van NLroei, maar niettemin is er door Nederlanders aan deelgenomen, en zelfs gewonnen. Isis Meruma, Lydia Knevel, Eleonore […] Het bericht Orc...

Agenda

Geen evenementen

Temperatuur

Botenloods

 17.9º

Meting van: 21-06-2024 / 11:40

Weersverwachting

Buienradar