Het is 2023! Alle kerstdiner's, snacks, oliebollen en hapjes van nieuwjaarsborrels achter de kiezen. De folders staan vol met fitness artikelen voor thuis en de aanbiedingen van sportscholen vliegen je meer om de oren dan vuurwerk bij oud en nieuw! Gelukkig Nieuwjaar! Het is de tijd voor goede voornemens! Een goed voornemen om te werken aan je lichaam, meer ontspanning te beleven en aan je conditie te werken. Drie dingen die bij roeien sowieso aan bod komen!

Waarom roeien? Roeien is goed voor je conditie en doordat je continue gefocused moet zijn op een goede haal, train je ook je hersenen ermee. Daarnaast train je een heleboel spieren zoals je bilspieren, benen, kuiten, hamstrings, schenen, rugspieren biceps, triceps, schouders en je buikspieren. Kortom. Een full body workout op het water waar je alle seizoenen midden in de natuur aan de boorden voorbij ziet glijden. Daar kan geen sportschool tegenop!

Als je in een meermansboot roeit krijg je er ook nog eens een boel gezelligheid bij en als je de juiste bevoegdheden hebt behaald, heb je ook nog eens alle vrijheid om te gaan roeien wanneer jij dat wil. Voor of na het werk, tijdens de lunchpauze of in de weekeinden.

Neem contact op met onze roeicommissaris. Zij helpt je graag verder om vrijblijvend kennis te laten maken met onze vereniging.

Actuele meldingen

lifejacket

Momenteel zijn er geen beperkingen van kracht

Volg ons op social media

fbiconinstaicon

Meer Roeinieuws

NLroei

Agenda

Geen evenementen

Temperatuur

Botenloods

 12.1º

Meting van: 19-04-2024 / 17:35

Weersverwachting

Buienradar