Een nieuwe C4+, een nieuwe cursus voor Boord-1. (B1)

De cursustijden zijn op zaterdag om 10.30 uur. Reageer snel, er zijn 6 plaatsen beschikbaar!

Voor degenen die B-1 al hebben, is er een vervolgcursus in de 4+ of 8+ op de zondag om 11.00 uur.

Beide cursussen worden gegeven onder supervisie van Jan Willem Lokin, coördinator boordroeien.
GEVRAAGD: mensen, die willen helpen bij deze instructie

Geef je voor roeien en instructie z.s.m. op door het formulier in te vullen

Sytske Boomstra, roeicommissaris
Jan Willem Lokin, coördinator boordroeien

Binnenkort start er op Tubantia een wekelijkse “Conditie-avond” onder leiding van Frederieck, Carla en Johan.

Je kunt kiezen tussen een looptraining of een gecombineerde circuit/ergometer training. Het maximaal aantal deelnemers voor de circuit/ergometertraining is 18 personen. Het programma begint om 19:00 uur en start met 20 minuten inlopen. Daarna kies je voor 40 minuten hardlopen óf voor 20 minuten ergometerer en 20 minuten circuittraining. Denk aan deugdelijke hardloopschoenen. Om 20.00 uur wordt er afgesloten met  thee (met iets lekkers?)

In verband met veiligheid is het belangrijk om een reflecterend hesje of loopverlichting te dragen bij het hardlopen.

De trainingen starten woensdag 17 oktober

Geef je op via de intekenlijst in de tub of door een e-mail te sturen aan Sytske.

Hoewel de Winter nog ver weg lijkt, wordt er alweer hard gewerkt om ook in de winter goede sportfaciliteiten aan te kunnen bieden.

De afgelopen jaren wordt door Tubantia in de Wintermaanden (oktober tot april) bovenop de reguliere roeitrainingen, een indoortraining aangeboden. Het doel van deze training is om  gedurende de maanden dat er minder geroeid word, te zorgen dat conditie en spieropbouw op peil blijft. Dit alles in een gezellige setting in een gymzaal in Hengelo (afgelopen jaar Mussenstraat).

Een avond per week wordt er een uur onder deskundige begeleiding getraind met verschillende oefeningen waar alle spiergroepen aan bod komen. Leeftijd of startconditie speelt geen rol. Je werkt oefeningen af op basis van je eigen tempo en kunnen. Bewegen is gezond!

Binnenkort ontvang je via een Tubmail meer informatie over deze trainingen

roeiverbodIn het weekeinde van 15 en 16 september, organiseren onze buren van de Twentse Watersport Vereniging hun internationale Twente Regatta. Zoals elk jaar gebruiken zij dan ons clubhuis en botenterrein, zoals Tubantia bij de Twentsche Winter Wedstrijden in februari hun clubhuis mag gebruiken. Daarom mag er tijdens het weekend van 15 en 16 september twee hele dagen niet geroeid worden en ook niet geklust. Komen kijken naar de kanowedstrijden mag natuurlijk wel.

Agenda

15 dec 2018
Kerstdiner

Webcam

Temperatuur

Botenloods

Buienradar